بازدید استاندار مرکزی از غرفه جهاد دانشگاهی در سیزدهمین نمایشگاه الکامپ

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۴ کد : ۲۷۳۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
سیزدهمین نمایشگاه تخصصی الکامپ در محل دائمی نمایشگاه های غرب کشور با حضور شرکت هایی در زمینه اینترنت، امنیت ماشین های اداری هوشمند سازی، سخت افزار، نرم افزار، شبکه و ارتباطات، تلفن همراه و تبلت، اتومسیون اداری، رسانه، دیجیتال رباتیک، دولت و بانکداری الکترونیک برگزارمی شود.
بازدید استاندار مرکزی از غرفه جهاد دانشگاهی در سیزدهمین نمایشگاه الکامپ

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز دوشنبه 30 مهرماه سید علی آقازاده استاندار مرکزی با حضور در نمایشگاه الکامپ از غرفه جهاد دانشگاهی استان مرکزی بازدید نمودند و از نزدیک با خدمات و دستاوردهای جهاد دانشگاهی استان مرکزی در زمینه ICT آشنا شدند.

جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور دو معاونت آموزشی و پژوهشی دستاوردها و فعالیتهای خود را در زمینه های ICT با عنوان جهاد دانشگاهی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرارداد.

این نمایشگاه بزرگترین گردهمایی فعالانICT در استان مرکزی می‌باشد و از جمله نکات مهم این نمایشگاه  می‌توان به حضور نزدیک به بیست استارت‌آپ با رویکرد کسب و‌کار فناورانه اشاره کرد. همچنین حضور برترین برندهای تلفن همراه با گارانتی‌های معتبر نیز از جمله شاخص‌های این‌نمایشگاه می‌باشد. در بخش رباتیک نیز علاوه بر حضور تیم‌های رباتیک دانشگاه‌ها، مسابقاتی در لیگ‌های مختلف هر روز در نمایشگاه برگزار می‌شود..

نمایشگاه به همت استانداری مرکزی، اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات و سازمان صنفی رایانه ای استان برگزار و به مدت پنج روز از ساعت 16 تا 21 در محل نمایشگاه های بین المللی استان آماده بازدید علاقه مندان است.