تجلیل از بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س)

۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۷۶۳۵ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز ولادت اسوه زنان عالم حضرت فاطمه زهرا(س) از بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، گفت: حضرت فاطمه(س) اسوه و الگوی بانوان در تمامی اعصار است و زنان با تاسی به آن حضرت می توانند در زندگی خود موفق باشند.

وی سیره عملی و تربیتی بانوی مکرم اسلام حضرت زهرا(س) را الگویی کامل ‌برای زنان و دختران در خانواده و جامعه بیان کرد و افزود: بانوان مسلمان با تاسی از زندگی گهر بار آن حضرت درس زندگی و ایمان بیاموزند.

شایان ذکر است؛ به همین مناسبت از بانوان شاغل در جهاددانشگاهی استان با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.