عضو هیئت رئیسه مجلس: جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف موفق عمل کرده است

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۵ کد : ۲۷۹۹۴ اخبار عمومی تاپ خبر
جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف به مردم بسیار موفق عمل کرده و این نهاد انقلابی کارنامه قابل قبولی ارائه داده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس: جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف موفق عمل کرده است

به گزارش روابط عمومی استان مرکزی؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس و نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در دیدار با دکتر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی نهادی برخاسته از انقلاب است که در راستای اهداف آموزشی و سامان بخشیدن به وضعیت دانشگاه‌ها و به فرمان امام راحل تأسیس شده است.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف به مردم بسیار موفق عمل کرده است ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته، اظهارکرد: این نهاد انقلابی کارنامه قابل قبولی ارائه داده است

دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در این دیدار به فعالیت های صورت گرفته این نهاد، اشاره کرد و افزود: تعامل مسئولان عامل مهمی در توسعه فعالیت های جهاددانشگاهی است.

لازم به ذکر است؛ در این دیدار توسعه فعالیت های جهاددانشگاهی استان و همکاری های لازم در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.