کتاب اعجاز قرآن و مستشرقان «نقد و بررسی شبهات» وارد بازار نشر شد

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۲۸۰۹۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب اعجاز قرآن و مستشرقان «نقد و بررسی شبهات» به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی وارد بازار نشر شد.
کتاب اعجاز قرآن و مستشرقان «نقد و بررسی شبهات» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه اظهارکرد: قرآن کتابی است که از معارف برخوردار بوده و فراتر از زمان و مکان است و سند حقانیت اسلام و پیامبر اکرم(ص) بوده و اختصاص به گروه و جمعیت خاصی ندارد.

وی افزود:  ظهور دین اسلام فصلی نو را در روابط شرق و غرب آغاز نمود و این آیات قرآن بودند که باعث اعتبار بخشیدن به دین و باورها و رفتارهای دینی به عنوان معیار و محور اتحاد و افتراق ملت ها و انسان ها شدند.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: از باب اهمیت این موضوع کتاب اعجاز قرآن و مستشرقان "نقد و بررسی شبهات" به تالیف دکتر علیرضا حیدری در 258 صفحه و به قیمت 300000 ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.