برگزاری سلسله نشست های تخصصی محیط زیست در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۱ کد : ۲۸۳۹۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون محیط زیست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، سلسله نشست های تخصصی محیط زیست آغاز شد.
برگزاری سلسله نشست های تخصصی محیط زیست در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه گفت: به همت کانون محیط زیست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان  سلسله نشست های محیط زیست آغاز شد.

وی افزود: اولین نشست 29 بهمن ماه با موضوع تاثیرات مازوت بر سلامت شهروندان با حضور دکتر بهنام آزادی راد برگزار شد.

غلامی تصریح کرد: در این نشست در خصوص تاثیرات مضر سوخت مازوت بر آلودگی هوا و همچنین سلامت مردم در کلانشهرهای صنعتی از جمله اراک مباحثی بیان کرد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان اضافه کرد: در این نشست راه کارهای مقابله با آلودگی هوا و همچنین بحث در خصوص جایگزین سوخت مازوت پیشنهاداتی نیز اعلام شد.