برگزاری مشاوره عمومی متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۴ کد : ۲۸۴۱۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مشاوره عمومی ۵۰ نفر از متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با توجه به شرایط کرونا و با رعایت پروتکل های بهداشتی در دو گروه ۲۵ نفره در سالن آمفی تئاتر جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری مشاوره عمومی متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مشاوره های عمومی متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در راستای مشاوره توجیهی طرح، اهمیت مشاغل خانگی، اهمیت اتصال به بازار، فاکتورهای مهم در اتصال به بازار شامل بسته بندی، کیفیت و استانداردها، برند و مواد اولیه، ایجاد فروشگاه های مجازی، شبکه سازی و هم افزایی، ایجاد شغل و درآمد پایدار، خدمات توانمندسازی، راه اندازی کسب و کار مستقل، توسعه و ارتقاء کسب و کار در آینده و تضمین فروش در حال برگزاری است.

مشاوره های عمومی با حضور مشاوران و تکمیل پرسشنامه مشاوره ای متقاضیان در حال انجام است.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.