آموزش عمومی "کسب و کار" ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی برگزار شد

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۲۸۴۱۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، کارگاه آموزش عمومی با عنوان کسب و کار ویژه متقاضیان این طرح در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ این کارگاه آموزشی در خصوص ایده و خلاقیت، نحوه راه اندازی کسب و کار، فروش و بازاریابی، مفاهیم کسب و کار، بسته بندی و برند سازی برگزار شد.

این کارگاه آموزشی در دو گروه 25 نفره ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی برگزار و شرکت کنندگان علاوه بر توجیه طرح، با اهداف آموزش های عمومی کسب و کار آشنا شدند.

لازم به ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.