در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت:

دوره آموزشی ویژه متقاضیان "فرش دستبافت" در استان مرکزی

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۲۸۶۴۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
دوره آموزشی ویژه متقاضیان "فرش دستبافت" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهادددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی دوره آموزشی عمومی کسب و کارویژه متقاضیان فرش دستبافت در سالن آمفی تئاتر جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

در این دوره آموزشی در خصوص ایده پردازی، شناسایی فرصت ها، نحوه راه اندازی کسب و کار، مقررات کسب و کار و ... توسط مسعود شهرجردی از اساتید جهاددانشگاهی استان برای متقاضیان تشریح شد.

همچنین مشاوره و استعدادسنجی متقاضیان فرش دستبافت با هدف توانمندسازی و کمک به فعالان مشاغل خانگی استان مرکزی هفته گذشته انجام شده است.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.