ویژه متقاضیان رشته میناکاری؛

دوره آموزشی عمومی کسب و کار در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی برگزار شد

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۸۶۹۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، دوره آموزشی ویژه متقاضیان رشته میناکاری در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
دوره آموزشی عمومی کسب و کار  در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره های آموزشی متقاضیان رشته میناکاری بصورت حضوری و با هدف توانمندسازی و کمک به فعالان مشاغل خانگی در خصوص نحوه ایده پردازی، راه اندازی کسب و کار، شناسایی فرصت ها و ... توسط مهتاب عشقی عراقی و مسعود شهرجردی از اساتید کارآفرینی جهاددانشگاهی  برگزار شد.

متقاضیان رشته میناکاری طی هفته گذشته مورد ارزیابی اولیه، استعدادسنجی و مشاوره حضوری قرار گرفتند تا بتوانند به بهترین نحو به نحوه تولید و  فروش محصول و توسعه کسب و کار خود بپردازند.

لازم به ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.