بازدید دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی از ایکنا

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۲ کد : ۲۸۸۱۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی از تحریریه خبرگزاری ایکنا بازدید و به سؤالات خبرنگار این مجموعه پاسخ داد.
بازدید دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی از ایکنا

به گزارش  روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ حجت‌الاسلام علی رودبارانی، دبیر ستاداقامه نماز استان مرکزی 14 اسفندماه از تحریریه خبرگزاری ایکنا بازدید و به سؤالات خبرنگار این مجموعه پاسخ داد. این بازدید با حضور مجتبی غلامی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان انجام شد.

تشریح برنامه‌های انجام شده استان در یک سال اخیر، وضعیت به کارگیری روحانیون طرح امین، احداث مساجد بین راهی، رسیدگی به مجمع خیرین مسجدساز استان، اقدامات انجام شده نمازی در فضای مجازی، تشریح فعالیت روابط عمومی این نهاد و راهکارهای ترغیب نوجوانان و جوان به نماز و ایجاد جذابیت در این حوزه از جمله بخش‌هایی بود که در این بازدید مطرح شد.

منبع: ایکنا مرکزی