برگزاری آموزش عمومی کسب و کار ویژه متقاضیان رشته خیاطی در استان مرکزی

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۱ کد : ۲۸۸۶۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، آموزش عمومی کسب و کار ویژه متقاضیان رشته خیاطی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری آموزش عمومی کسب و کار ویژه متقاضیان رشته خیاطی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در این دوره آموزشی با اشاره به روند اجرای این طرح ملی در استان، اظهارکرد: این طرح ملی به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به همت جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح در سراسر کشور در حال اجراست.

وی اضافه کرد: دراین طرح دوره های آموزش عمومی ویژه متقاضیان هر رشته در دست اقدام است تا زمینه کسب و کار و درآمد پایدار را برای متقاضیان فراهم آورد.

غنی پور با بیان اینکه پتانسیل های خوبی در زمینه خیاطی در استان مرکزی وجود دارد، اظهارکرد: خیاطی یکی از رشته های پرطرفدار در بین متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی در استان است.

این مقام مسئول در پایان مفاهیمی شامل نحوه راه اندازی کسب و کار، شناسایی فرصت ها، ایده پردازی و ... را برای متقاضیان رشته خیاطی تشریح کرد.