مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اراک  :

برگزاری دوره دستیار دندانپزشک در جهاد دانشگاهی اراک

۱۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۰ کد : ۲۸۸۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اراک  از برگزاری دوره دستیار دندانپزشک با همکاری کلینیک تخصصی دندانپزشکی بهاران خبر داد.
برگزاری دوره دستیار دندانپزشک در جهاد دانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان مرکزی ، مهدی علی سلیمان مدیر آموزش های کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، از برگزاری دوره دستیار دندانپزشک با همکاری کلینیک تخصصی دندانپزشکی بهاران خبر داد.

علی سلیمان در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد: ویژگی بارز این دوره، استفاده از اساتید برتر و عملی محور بودن آموزش‌ها است.

وی با اشاره به اینکه این دوره شامل 100 ساعت آموزش تئوری و عملی خواهد بود، تصریح کرد: شرکت کنندگان این دوره ، آموزش‌های لازم تئوری را در فضای مرکز آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی و همچنین دوره عملی آن را در کلینیک تخصصی دندانپزشکی بهاران زیر نظر اساتید متخصص دندانپزشکی می گذرانند.

به گفته وی، در پایان این دوره؛ گواهینامه‌ای از سوی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر با مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اراک با شماره تلفن 32223123و 32230532تماس بگیرند و یا به آدرس اراک ، خیابان شهید بهشتی (عباس آباد) ، کوچه پاساژ سجاد مراجعه نمایند

مهسا ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۵
سلام وقت بخیرمن زنگ زدم گفتین ازطریق کانال پیگیری کنید4ماه گذشت اصلا کانال هیچ فعالیتی نداره
پاسخ مدیر سایت ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۵

با سلام

لطفا به آدرس تلگرامی زیر مراجعه فرمایید.

jdmarak@

محمد ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۹
سلام این دوره درحال حاضر شروع شده یا نه؟ واینکه شرکت کنندگان شرایط خاصی باید داشته باشن؟
پاسخ مدیر سایت ۰۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۶

سلام

این دوره در زمان های مختلف برگزار می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 08632241434 تماس بگیرید.