بهره مندی ۴۱۰۰ نفر از خدمات آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی استان مرکزی/ ارائه ی خدمات به استان های غرب کشور

۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۳ کد : ۲۸۹۱۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مسئول فنی آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی استان مرکزی از بهره مندی حدود ۴۱۰۰ نفر از استان و استان های غرب کشور از خدمات این آزمایشگاه خبر داد.
بهره مندی ۴۱۰۰  نفر از خدمات آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی استان مرکزی/ ارائه ی خدمات به استان های غرب کشور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر بابک مومنی مسئول فنی آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، افزود: با توجه به پیشرفت سریع علم پزشکی در عرصه های مختلف و ارائه آزمایشات جدید جهت تشخیص بیماریها و پیگیری روند درمان، آزمایشگاه تشخیص طبی جهاد دانشگاهی با بهره مندی از روش های نوین آزمایشگاهی و پشتیبانی شبکه آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی سراسر کشور توان خود را جهت ارایه خدمت به بیماران و کمک به پزشکان بکار بسته است.

وی تصریح کرد: با راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی جهاد دانشگاهی استان مرکزی وابسته به مرکز تخصصی درمان ناباروری این نهاد، تعداد بسیاری از مراجعین از استان های مرکزی و استان های غرب کشور، تمامی آزمایشات را  در این آزمایشگاه انجام می دهند.

این مقام مسئول در پایانخاطرنشان کرد: حدود 4100 نفر از استان مرکزی و استان های غرب کشور از خدمات آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی استان تا اسفندماه سال جاری بهره مند شدند.