اخذ۶ گواهینامه تخصصی کیفیت توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاه استان مرکزی

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۴ کد : ۲۹۰۷۳ معاونت پژوهشی
مسوول آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاددانشگاهی استان مرکزی از اخذ ۶ گواهی نامه کیفیت توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاددانشگاهی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، سید احمد حسینی مسوول آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاددانشگاهی استان مرکزی از اخذ 6 گواهی نامه کیفیت توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاددانشگاهی استان خبر داد.

وی افزود: آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی استان با انجام اقدامات مربوطه و ایجاد زیرساخت های فنی مورد نیاز و به منظور بالا بردن کیفیت خدمات ارائه شده در حوزه تخصصی توسط EGS انگلستان و با همکاری شرکت هوداک سیستم فرتاک موفق به اخذ گواهی نامه های متعدد شده است.

این مقام مسوول گواهیامه های اخذ شده توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی استان را به شرح ذیل بیان کرد.

ISO/IEC 17025:2017

IMS (Integrated Management System)

ISO 14001:2015 (Environmental management system)

ISO 45001:2018(Occupational health and safety management systems)