انتصاب سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۱ کد : ۲۹۱۶۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
انتصاب سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در حکمی از سوی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، اشرف سلیمانی به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: با عنایت به پیشنهاد رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نظر به تخصص و تعهد جنابعالی و به استناد موافقت کارگروه انتصاب واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی به موجب این حکم به مدت 6 ماه به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور به صورت تمام وقت و موثر در محل خدمت منصوب می شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام امور محوله موفق و موید باشید.

لازم به ذکر است؛ اشرف سلیمانی پیش از این به عنوان مدیر آموزش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور مشغول فعالیت بود.