در ششمین اجلاسیه استانی نماز؛

ایکنای استان مرکزی برترین رسانه حوزه نماز شناخته شد

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۳ کد : ۲۹۱۷۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
خبرگزاری ایکنای شعبه مرکزی در ششمین اجلاسیه استانی نماز به عنوان برترین رسانه شناخته شد و مورد تجلیل قرار گرفت.
ایکنای استان مرکزی برترین رسانه حوزه نماز شناخته شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، ششمین اجلاسیه استانی نماز با محوریت، نماز، خانه، مدرسه و مسجد با حضور سید علی آقازاده، استاندار مرکزی و حجت‌الاسلام علی رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان و جمعی از مسوولان استانی در سالن غدیر استانداری مرکزی برگزار شد.

عملکرد ۷۳ دستگاه مورد ارزیابی قرار گرفته که از این تعداد ۹ دستگاه آموزش و پرورش، اوقاف، مدیریت و برنامه‌ریزی، استانداری، پزشکی قانونی، تبلیغات اسلامی، حمل و نقل جاده‌ای، کمیته امداد و توزیع برق به عنوان دستگاه‌های برتر انتخاب و در ششمین اجلاسیه استانی نماز تقدیر شدند.

در این مراسم؛ در میان اصحاب رسانه مریم روشن، خبرنگار خبرگزاری ایکنا به عنوان برترین و فعال‌ترین رسانه حوزه نماز در استان تجلیل شد.