آمادگی بانک صادرات جهت همکاری با جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۵ کد : ۲۹۱۷۸ اخبار عمومی تاپ خبر
بانک صادرات شعبه اراک آمادگی این بانک را جهت همکاری و تحقق برنامه های توسعه ای جهاددانشگاهی استان مرکزی اعلام کرد.
آمادگی بانک صادرات جهت همکاری با جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی در نشست هم اندیشی با مهدی رودی رئیس و علی نوروزی معاون بانک صادرات شعبه اراک که در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان صورت گرفت، ضمن تشریح عملکرد این نهاد، محور فعالیت های جدید جهاددانشگاهی را مبتنی بر صنعت، پزشکی و کشاورزی عنوان کرد.

وی چشم انداز فعالیت های جهاددانشگاهی را توسعه همه جانبه برای تحقق شعار سال بیان کرد و افزود: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه و بیماری کرونا و به منظور ایجاد درآمد پایدار، اقدامات سازنده ای با تلاش شبانه روزی مجموعه جهاددانشگاهی در دست اقدام است.

مهدی رودی رئیس بانک صادرات شعبه اراک نیز در ادامه با بیان اینکه بانک ها تامین کننده منابع مالی مهمی هستند که نقش برجسته ای در توسعه بخش های صنعت، کشاورزی و ... دارند، آمادگی بانک صادرات را جهت ارائه خدمات به جهاددانشگاهی اعلام کرد.

وی افزود: بانک صادرات جهت حمایت از جهاددانشگاهی طرح های متنوعی ارائه می نماید و در راستای تحقق برنامه های توسعه ای این نهاد نقش آفرین خواهد بود.