مسابقه «دعای هفتم صحیفه سجادیه» در استان مرکزی برگزار می‌شود

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۱ کد : ۲۹۲۳۵ معاونت فرهنگی
همزمان با ایام میلاد با سعادت و خجسته چهارمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام سجاد(ع) مسابقه علمی فرهنگی و هنری با محوریت "دعای هفتم صحیفه سجادیه" ویژه دانشجویان در استان مرکزی برگزار می شود.
مسابقه «دعای هفتم صحیفه سجادیه» در استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: همزمان با ایام سالروز ولادت با سعادت و خجسته چهارمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام سجاد(ع)، مسابقه علمی فرهنگی و هنری با محوریت "دعای هفتم صحیفه سجادیه" برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این مسابقه در محورهای علمی، فرهنگی و هنری برگزار و دانشجویان علاقه مند به شرکت در مسابقه می توانند آثار خود را به آیدی تلگرامی 1366alirezadarabi ارسال نمایند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه مهلت ارسال آثار30 اسفندماه سال جاری می باشد، افزود: در پایان  هر بخش از مسابقه به برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.