کسب رتبه دوم جشنواره سراسری "رویش" توسط دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹ کد : ۲۹۲۴۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
محمد وروانی فراهانی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک موفق به کسب رتبه دوم جشنواره سراسری "رویش" در زمینه عکاسی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ چهارمین جشنواره رویش در دانشگاه های جامع علمی کاربردی سراسر کشور با هدف نهادینه سازی هویت کانون­ های فرهنگی و هنری دانشگاه­ ها، شناسایی و معرفی استعدادهای شاخص و ناب دانشجویی در حوزه کانون­ ها، تشویق و ترغیب جامعه دانشگاهی به فعالیت های اجتماعی و فرهنگی، تاکید بر توانمندی­ مدیریت ­های فرهنگی و حوزه ­­­های کارشناسی کانون­­ های دانشگاه ­ها و مراکز آموزش عالی و ترویج فعالیت گروهی و قانون‌مند در دانشگاه ­­ها، برگزار شد.

این جشنواره در بخش های رقابتی و غیررقابتی برگزار شد و مهلت ارسال آثار دانشجویان مراکز علمی کاربردی تا 30 بهمن سال جاری در نظر گرفته شده بود.

در این جشنواره در بخش رقابتی که شامل(هنرهای تجسمی، صنایع دستی، ادبی، عکس، نمایشنامه نویسی، فیلم نامه نویسی و موسیقی) بود، در بخش هنرهای تجسمی، محمد وروانی فراهانی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک موفق به کسب رتبه دوم در زمینه عکاسی شد.