برگزاری نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۹۲۷۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان با هدف توسعه فعالیت های دوجانبه در کمیته امداد استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترک دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و فاطمه غنی پور خندابی مدیر سازمان فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان با دکتر مجید مشهدی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان برگزار شد.

در این نشست در خصوص ایجاد همکاری های مشترک در حوزه اشتغال زایی، مشاوره و راهبری شغلی، برگزاری رویدادها و استارت آپ ویکندهای مشترک و همچنین همکاری در برگزاری برنامه های نوآوری و شتابدهی جوانان در استان مرکزی مورد بررسی قرار گرفت.