ارتقاء سطح دانش و افزایش بهره وری نیروی انسانی با برگزاری دوره های آموزش کوتاه مدت در ساوه

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۹۵۰۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره های آموزشی کوتاه مدت با هدف ارتقاء سطح دانش و افزایش بهره وری نیروی انسانی به همت مرکز آموزش کوتاه مدت شهرستان ساوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ حمیدرضا مراغی سرپرست مرکز آموزش جهاددانشگاهی ساوه با تشریح فعالیت های مرکز آموزش کوتاه مدت این شهرستان، گفت: دوره های مختلف آموزشی به همت این مرکز در سال گذشته برگزار شد.

وی دوره های برگزار شده را شامل فوریت های پزشکی، مهارت های هفتگانه کامپیوتر، ایزو 9001، پی ال سی2، تعمیرات موبایل، تعمیرات موبایل سطح2، اتوکد پیشرفته، عکاسی دیجیتال، هلو رافع، سپیدار، زبان انگلیسی ترم 1، بورس، تکنسین داروخانه، اتوکد،کتیا1، ورد پرس و ... عنوان کرد.

این مقام مسوول هدف از برگزاری دوره های آموزشی را ارتقای سطح دانش، بینش و توان کارکنان، شاغلین دولتی، افزایش بهره وری نیروی انسانی شاغل در دستگاه های اداری، پرورش نیروی متخصص و کارآمد در راستای ایجاد مهارت نیروی انسانی بیان کرد.