برگزاری دوره آموزشی "تکنسین داروخانه" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۵ کد : ۲۹۶۹۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی تکنسین داروخانه بصورت غیرحضوری در جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.
برگزاری دوره آموزشی "تکنسین داروخانه" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به برگزاری دوره تکنسین داروخانه، تصریح کرد: تکنسین داروخانه یا نسخه پیچ ها از جمله ارائه دهندگان خدمات درمانی هستند که در داروخانه ها تحت نظارت مستقیم پزشک داروخانه فعالیت می کنند.

وی افزود: با توجه به شرایط بیماری کرونا، دوره آموزشی تکنیسین داروخانه بصورت غیرحضوری و با حضور 35 نفر از علاقه مندان در جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است.

صالحی هدف از برگزاری دوره تکنسین داروخانه را ایجاد توانایی نسخه خوانی و آشنایی با دسته های مختلف دارویی و مواد بهداشتی و آرایشی عنوان کرد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان با اشاره به اینکه این دوره شامل ۷۶ ساعت آموزشی می باشد و افراد دیپلم به بالا در کلیه رشته ها امکان شرکت در آن را دارند، خاطرنشان کرد: گواهی معتبر در پایان دوره به فراگیران اعطا می شود.

بهاره جهانگیری ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۱
میخوام شرکت کنم