حضور سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در گردهمایی سراسری مراکز نوآوری و شتابدهی

۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۹۸۶۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
گردهمایی مراکز نوآوری و شتابدهی۱۲ استان کشور و استان مرکزی با هدف شتابدهی به کسب و کارهای فناورانه برگزار شد.
حضور سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در گردهمایی سراسری مراکز نوآوری و شتابدهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ گردهمایی مراکز نوآوری و شتابدهی استان های مرکزی و 12 استان دیگر کشور با هدف ارائه گزارش و بررسی مسائل و مشکلات و همچنین تبادل نظر مراکز با حضور سرپرست جهاددانشگاهی استان و دبیر مرکز منش بصورت ویدئوکنفراس برگزار شد.

طرح ایجاد مراکز نوآوری و شتابدهی با توافق انجام شده بین سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی و معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با هدف شناسایی جوانان خلاق و کارآفرینی و شتابدهی کسب و کارهای فناورانه آنها در 13 استان کشور از بهمن ماه سال 99 آغاز شده است.

گفتنی است؛ سازمان تجاری‌ سازی فناوری و اشتغال دانش ‌آموختگان جهاددانشگاهی استان‌ های مرکزی، ایلام، هرمزگان، فارس، زنجان، کرمانشاه، سمنان، گلستان، لرستان، چهارمحال بختیاری، آذربایجان غربی، اردبیل و قزوین محل اجرای طرح مذکور هستند.