برگزاری دوره آموزشی "حسابداری کاربردی ۱" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۰ کد : ۲۹۹۳۵ معاونت آموزشی
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره آموزشی حسابداری کاربردی ۱ به همراه آموزش نرم افزار هلو برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "حسابداری کاربردی ۱" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی، آموزش دوره های حسابداری برای فارغ التحصیلان و علاقه مندان جهت دسترسی به بازار کار را بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی افزود: آموزش دوره حسابداری1، همراه با آموزش نرم افزار هلو به مدت 40 ساعت توسط اساتید مجرب در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی برگزار می شود.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: در پایان گواهی نامه معتبر از سوی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 08632241435 تماس حاصل نمایند.