در نشست هماهنگی دبیران سازمان دانشجویان مطرح شد؛

کانون کارآفرینی و علمی پژوهشی در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی راه اندازی می شود

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۴ کد : ۳۰۳۳۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست مدیر اجرایی و دبیران سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با هدف راه اندازی کانون کارآفرینی و کانون علمی پژوهشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این نشست به بررسی فرصت ها و چالش های موجود در فعالیت های سازمان دانشجویان پرداخت.

وی گفت: جهت شبکه سازی هرچه بیشتر و بهتر دانشجویان مقرر شد علاوه بر فعالیت کانون های فعال در این سازمان، کانون کارآفرینی، کانون علمی پژوهشی و کمیته پایش جهت بکارگیری هدفمند دانشجویان راه اندازی شود.

دارابی خاطرنشان کرد: با راه اندازی کانون های فوق، دانشجویان می توانند با ورود به سازمان دانشجویان و فعالیت در این سازمان بصورت هدفمند و آینده دار فعالیت نمایند.

شایان ذکر است؛ در این نشست دبیران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مطالبی جهت فعالیت بیشتر دانشجویان در کانون ها بیان کردند.