استقرار پایگاه ثبت نام حامیان طرح های "اکرام ایتام و محسنین" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۵ کد : ۳۰۵۳۹ اخبار عمومی تاپ خبر
سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی از استقرار پایگاه ثبت نام حامیان طرح های "اکرام ایتام و محسنین" در مجموعه جهاددانشگاهی استان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به استقرار پایگاه طرح اکرام ایتام در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان، اظهارکرد: طرح هر کارمند حامی فرزند معنوی با هدف حمایت از ایتام و فرزندان نیازمند تحت حمایت کمیته امداد اجرا می شود.

وی اظهارامیدواری کرد؛ با اجرای این طرح تحول چشمگیری در زمینه کمک به ایتام به ویژه در ماه مبارک رمضان فراهم آید.

سرپرست جهادانشگاهی استان تصریح کرد: کارکنان نیکوکار می ‌توانند با مشارکت در طرح اکرام ایتام و محسنین، یتیم و یا فرزند نیازمند(محسنین) مورد نظر خود را انتخاب کرده و ماهیانه با پرداخت مبلغی به این قشر از جامعه کمک نمایند.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: این طرح در سال گذشته با استقبال گسترده از سوی کارکنان جهاددانشگاهی و به ویژه ارباب رجوعان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان همراه بوده است.