معرفی مسوول جدید پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۳۰۷۲۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
مسوول جدید پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک طی مراسمی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور ابراهیم پوراسماعیل فرمانده بسیج ناحیه دانشجویی استان مرکزی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و جمعی از کارکنان این مرکز آموزشی، حمیدرضا محمدی به عنوان مسوول پایگاه بسیج دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک معرفی شد.

گفتنی است؛ با توجه به اینکه بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران از برکات انقلاب بوده، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با تأسی از شهید محمدتقی حقی، شهید جهاددانشگاهی استان مرکزی اقدام به تاسیس بسیج دانشجویی شهید حقی به منظور پیشبرد اهداف بسیج دانشجویی نموده است.