آموزش "زبان آلمانی" در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۱۳۱۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
آموزش "زبان آلمانی" ویژه نوجوانان و بزرگسالان در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
آموزش "زبان آلمانی" در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ گسترش ارتباطات در جهان، توسعه و پیشرفت علوم مختلف و ورود شبکه جهانی اینترنت به کلیه عرصه های اطلاعاتی و ارتباطی فراگیری زبان های خارجی را امری اجتناب ناپذیر ساخته است.

همچنین روند روبه رشد علوم مختلف و به تبع آن توسعه تکنولوژی و صنعت و نیاز دانشجویان به خصوص دانشجویان گروه های فنی به استفاده از منابع و گذراندان دوره های تخصصی در کشورهای آلمانی زبان و علاقه مندی شخصی فراگیران به آموختن زبان آلمانی حاکی از ضرورت برگزاری این دوره و آموزش مهارت های چهارگانه زبان(گفتاری، شنیداری، نوشتاری و خواندن) با تاکید ویژه بر مکالمه زبان آلمانی است.

این دوره آموزشی ویژه نوجوانان و بزرگسالان شامل 12 ترم و 480 ساعت آموزش است که از دوشنبه، 10 خردادماه جاری از ساعت 16:30 الی 18 در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 08632241435 تماس حاصل نمایند.