فراخوان جذب نیرو در پژوهشگاه ابن‌سینا جهاددانشگاهی

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۳۱۳۶۰ اخبار عمومی تاپ خبر
پژوهشگاه علوم و فناوری‌های نوین زیستی جهاددانشگاهی- ابن‌سینا از میان فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری اقدام به جذب نیرو می‌ نماید.
فراخوان جذب نیرو در پژوهشگاه ابن‌سینا جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا، این پژوهشگاه در راستای استفاده از ظرفیت نخبگان و فارغ التحصیلان جوان دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور در پیشبرد اهداف و ماموریت های پژوهشگاه اقدام به جذب و استخدام از میان فارغ التحصیلان دوره دکتری دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور در رشته های سلولی مولکولی - فرآورده های بیولوژی - بیوتکنولوژی - بیوشیمی – پزشکی مولکولی - ژنتیک می نماید.

متقاضیان واجد شرایط می توانند درخواست‌های خود را برای بررسی‌های اولیه به نشانی research@avicenna.ac.ir ارسال نمایند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 22432020 داخلی 444 و 428 تماس حاصل نمایند.