۱۷ خردادماه؛

رویداد دیدار "فن بازار منطقه ای استان مرکزی" برگزار می شود

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۱۶۳۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
رویداد دیدار "فن بازار منطقه ای استان مرکزی" به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.
رویداد دیدار "فن بازار منطقه ای استان مرکزی" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد دیدار را امروز،17 خردادماه راس ساعت 11 در محل مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شرکت شهرک های صنعتی استان برگزار می نماید.

فعالیت های نوآورانه در محورهای صنایع خلاق فرهنگی، فناوری اطلاعات و سلامت به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان با هدف شناسایی جوانان خلاق و کارآفرینی و شتابدهی کسب و کارهای فناورانه آنان برگزار می شود.

مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی با بسترسازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت است.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به دبیرخانه مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان به نشانی اراک- خیابان شهیدان رجایی(هپکو) -روبروی ساختمان مرکزی دادگستری استان مرکزی مراجعه و یا با شماره 33679882 تماس حاصل نمایند.