به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

کارگاه آموزشی "آشنایی با بازار و بازاریابی" ویژه استارتاپ های گردشگری مرکز منش برگزار شد

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۸ کد : ۳۱۶۹۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی آشنایی با بازار و بازاریابی ویژه استارتاپ های گردشگری مرکز منش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی آشنایی با بازار و بازاریابی ویژه استارتاپ های حوزه گردشگری مرکز منش از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در مرحله نوآوری با حضور مهندس فرجی نماینده شرکت دانش بنیان در استان مرکزی و ایده پردازان حوزه گردشگری برگزار شد.

این کارگاه آموزشی از مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور ایده پردازان و با تدریس مهندس فرجی برگزار و به سوالات ایده پردازان پاسخ داده شد.

در پایان این کارگاه آموزشی، بازار و بازاریابی در خصوص طرح سیراپ به صورت نمونه مورد بررسی قرار گرفت.