در رشته خیاطی صورت گرفت؛

ارزیابی و تعیین سطح مهارت متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۱۶۹۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
دوره مشاوره و ارزیابی مد و لباس با حضور مهشید قناتی مدرس طراحی و مد در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
ارزیابی و تعیین سطح مهارت متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور  خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی در استان مرکزی با اشاره به برگزاری دوره مشاوره و ارزیابی مد و لباس، هدف از برگزاری این مشاوره ها را ارزیابی متقاضیان و تعیین میزان سطح مهارت عنوان کرد.

وی افزود:  مهمترین اهداف این طرح رسیدن به درآمد پایدار می باشد که لازم است متقاضیان توانمندی که در زمینه تولید فعالیت دارند به پیشرانان به موجب اتصال به بازار و ایجاد شبکه و همچنین فروش محصولات آنان، معرفی شوند، تا این امر موجب درآمد پایدار متقاضیان گردد.

غنی پور یادآورشد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.