بازدید راهبر استانی طرح تسهیلگری در استان مرکزی از منطقه حاشیه نشین باغ خلج اراک

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۵ کد : ۳۱۸۰۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
راهبر استانی طرح تسهیلگری در استان مرکزی بر لزوم دغدغه مندی نسبت به وضعیت نامناسب زندگی مردم در منطقه باغ خلج اراک تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ عطایی راهبر استانی طرح تسهیلگری در استان مرکزی در جریان بازدید از محله باغ خلج اراک ضمن دغدغه مندی نسبت به وضعیت نامناسب زندگی مردم در این محله، اهداف دفتر تسهیلگری را مشارکت همه‌ جانبه و حداکثری جامعه محلی در کاهش آسیب های اجتماعی بیان کرد.

وی افزود: دفاتر تسهیلگری با رویکرد اجتماع محور به دنبال توسعه اجتماعی محلات کمتر برخوردار است تا ظرفیتی مناسب برای ایجاد پیوند میان ساکنان محلات و مسئولان به وجود آورد.

محسن خدیمی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد(ع) باغ خلج و رودکی اراک نیز در این بازدید بر حل مشکلات و معضلات منطقه محروم و حاشیه نشین باغ خلج اراک تاکید کرد.

وی اضافه کرد: طرح ارایه راهکارهای حل مشکلات مناطق حاشیه نشین در برنامه های آتی دفتر تسهیلگری اراک مورد بازنگری قرارخواهد گرفت.