از سوی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

برگزیده مسابقه کتابخوانی "سلام احمد" اعلام شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۳۱۸۹۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، مسابقه ای تحت عنوان "سلام احمد" با محوریت فاتحان خرمشهر برگزار شد.
برگزیده مسابقه کتابخوانی "سلام احمد" اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛  مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، اظهارکرد: به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان و همزمان با سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر مسابقه ای تحت عنوان "سلام احمد" با محوریت کتاب فاتحان خرمشهر ویژه دانشجویان و اساتید برگزار شد.

وی افزود: مجموعه 23 جلدی "فاتحان خرمشهر" شامل خاطرات فرماندهان پاسدار و ارتشی حاضر در عملیات بیت‌المقدس(آزادسازی خرمشهر) و از جمله دربرگیرنده زندگی‌ نامه و خاطرات سرلشکر شهید احمد کاظمی است..

غلامی اضافه کرد: علی میکائیلی دانشجوی پردیس حکیم فردوسی کرج به عنوان برگزیده این مسابقه فرهنگی معرفی شد.