بازدید از کارگاه خانگی تولید جوراب در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۱۸۹۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی، مدیر اجرایی طرح از کارگاه خانگی تولید جوراب در شهرستان اراک بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی همراه با تیم اجرایی طرح از یک کارگاه خانگی تولید جوراب در شهرستان اراک بازدید به عمل آورند.

وی در راستای روند اجرایی این طرح ملی به ویژه شناسایی مزیت های مشاغل خانگی استان، آموزش و توانمندسازی و بازارهای پیش بینی شده برای متقاضیان، توضیحاتی ارایه کرد.

غنی پور خاطرنشان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.