به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

رویداد دیدار "مجتمع گلخانه ای امان آباد" ویژه تیم های مرکز منش و جوانان برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۱۹۳۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
رویداد دیدار "مجتمع گلخانه ای امان آباد" ویژه تیم های مرکز منش و جوانان به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ رویداد دیدار مجتمع گلخانه ای امان آباد با حضور مدیر گلخانه های امان آباد و اعضای تیم بسته بندی محصولات کشاورزی و جوانان علاقمند در مجتمع گلخانه ای مهرگان روستای امان آباد برگزار شد.

در این رویداد از گلخانه های مجتمع گلخانه ای مهرگان روستای امان آباد با حضور تیم بسته بندی محصولات کشاورزی و جوانان به صورت حضوری و مجازی بازدید به عمل آمد و مهندس علی آبادی مدیر گلخانه های امان آباد به بیان تجربیات، موفقیت ها و چالش های تولید و بسته بندی محصولات کشاورزی پرداخت و به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ داد.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی با بسترسازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت است.