مدیر دفتر تسهیلگری اراک تاکید کرد:

ضرورت برگزاری دوره های تاب آوری برای خانواده ها در طرح تسهیلگری

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۲۱۴۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد(ع) اراک برگزاری دوره های تاب آوری برای خانواده های بهبود یافته را در اجرای طرح تسهیلگری ضروری عنوان کرد.
ضرورت برگزاری دوره های تاب آوری برای خانواده ها در طرح تسهیلگری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن خدیمی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد(ع) باغ خلج و رودکی اراک در اولین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد به معرفی شرح خدمات و اقدامات دفتر در حوزه اعتیاد پرداخت.

وی افزود با توجه به احصاء مسئله های اولویت دار در محله، اجرایی شدن برنامه هایی مانند ایجاد مرکز DIC، اشتغال مددجویان بهبود یافته از طریق اعطای وام های کارآفرینی، برگزاری دوره های تاب آوری برای خانواده های بهبود یافته را ضروری عنوان کرد.

خدیمی اضافه کرد: پیرو ساختار اجرایی دفاتر تسهیلگری در سطح کشور و ارتباط آن ها با دستگاه های متولی، اجرای طرح های ثمربخش در این محله ها در راستای پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی  تنها با مشارکت و همکاری تمامی دستگاه ها محقق خواهد شد.