بازدید کارگاه خانگی تولید لوازم آشپزخانه در طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

۲۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۴ کد : ۳۳۲۳۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مدیر اجرایی این طرح در استان از کارگاه خانگی تولید لوازم آشپزخانه در شهرستان اراک بازدید به عمل آورد.
بازدید کارگاه خانگی تولید لوازم آشپزخانه در طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مزکی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در حاشیه بازدید کارگاه خنگی تولید لوازم آشپزخانه ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اهداف اجرایی نمودن طرح ملی مشاغل خانگی، هدف از اجرای این طرح را ایجاد مشاغل پایدار، رونق اقتصاد خانواده، اتصال به بازار هدف، تولید محصول و ایجاد ثروت ملی بیان کرد.

وی افزود: افزایش کیفیت و تنوع در تولیدات و همچنین ایجاد شبکه های مجازی، به منظور اتصال متقاضیان و تولید کنندگان به بازار از جمله ویژگی های این طرح به شمار می رود.

غنی پور گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.