رشد ۱۳ درصدی ذخیره سازی خون بند ناف در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۳۵۳۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از رشد ۱۳درصدی خون بند ناف در ۳ ماهه ابتدای سال جاری خبر داد.
رشد ۱۳ درصدی ذخیره سازی خون بند ناف در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: در سه ماهه ابتدای سال جاری، ذخیره سازی خون بند ناف نسبت با مدت مشابه سال گذشته‌، 13 درصد رشد داشته و بهترین عملکرد آن در اردیبهشت ماه جاری بوده است.

وی تصریح کرد: خون بند ناف بعنوان منبع سلول های بنیادی در درمان بیماری های صعب العلاج همچون سرطان خون، فلج مغزی، اوتیسم، آسیب های نخاعی و جسمی، دیابت و ... قابلیت درمان دارد.

طالبی اضافه کرد: خانواده هایی که تصمیم به ذخیره سازی خون بند ناف را دارند  می توانند از هفته سی ششم بارداری با مراجعه به این مرکز درمانی نسبت به ذخیره سازی اقدام نمایند.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 34 نمونه سلول بنیادی خون بند ناف به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی ذخیره شده است.

شایان ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت بهره مندی از خدمات بانک خون بند ناف به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر، مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مراجعه و یا با شماره 09183689135 و08632232204 تماس حاصل نمایند.