توسط مرکز منش جهاددانشگاهی؛

رویداد دیدار با شتابدهنده در حوزه صنایع خلاق فرهنگی در استان مرکزی برگزار می شود

۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰ کد : ۳۴۲۳۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای مرحله شتابدهی برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد دیدار با شتابدهنده در حوزه صنایع خلاق فرهنگی به همت مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد دیدار را روز چهارشنبه 13 مردادماه جاری راس ساعت 17 در محل دفتر مشاور امور بانوان نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک برگزار می نماید.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان به نشانی اراک- خیابان هپکو -روبروی ساختمان مرکزی دادگستری استان مرکزی مراجعه و یا با شماره 33679882 تماس حاصل نمایند.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی در حوزه های صنایع خلاق فرهنگی، فناوری اطلاعات و سلامت و در سه فاز ترویج، نوآوری و شتابدهی فعالیت می نماید.