تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با شهدا همزمان با سالروز تشکیل جهاددانشگاهی

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۴ کد : ۳۴۴۵۷ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با ۱۶ مرداد چهل و یکمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور در گلزار شهدای اراک با آرمان های امام راحل و شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با 16 مرداد چهل و یکیمن سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، معاونان آموزشی، پژوهشی، پشتیبانی و فرهنگی و جمعی از مدیران این نهاد انقلابی با حضور در گلزار شهدای اراک ضمن قرائت فاتحه و اهدای شاخه گل با آرمان های رهبر کبیر انقلاب، مقام معظم رهبر ی و شهدای والامقام تجدید میثاق کردند.

دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این مراسم ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدا، تصریح کرد: شهدا با نثار جان خود از کیان انقلاب اسلامی دفاع و برای نظام جمهوری اسلامی افتخار آفرینی کردند لذا زنده نگه داشتن یاد و خاطره حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس ضروری است.

شایان ذکر است؛ جهادگران جهاددانشگاهی استان در پایان با نثارگل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را گرامی داشتند.