برگزاری اردوی مشهد مقدس ویژه دانشجویان دختر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۸ کد : ۳۴۶۶ معاونت آموزشی
در آستانه سالروز ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)، اردوی زیارتی مشهد مقدس با حضور ۴۵ نفر از دانشجویان دختر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ اردوی زیارتی مشهد مقدس به همت امور فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک از 3 تا 8  آذرماه ، در آستانه سالروز ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور ۴۵ نفر از دانشجویان دختر مرکز برگزار شد.

این اردوی زیارتی با هدف ایجاد نشاط فکری و معنوی دانشجویان و زیارت بارگاه ملکوتی هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) برگزار شد..

شایان ذکر است؛ برگزاری کارگاه های آموزشی و فرهنگی، بازدید از اماکن مذهبی و تاریخی و برنامه های تفریحی، قرائت زیارت عاشورا، دعای توسل، زیارت امام رضا(ع)، ختم صلوات جهت سلامتی امام زمان(عج)، شرکت در نمازهای جماعت حرم رضوی و برنامه های فرهنگی حرم از جمله برنامه های جنبی ویژه دانشجویان در مشهد مقدس بود.