فعالیت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی/معرفی اعضای هیات امنای جدید

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۰ کد : ۳۴۶۷۳ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه ماه محرم و صفر فعالیت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی با معرفی اعضای هیات امنای جدید این هیات آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فعالیت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان از سال 92 آغاز شده و گرامیداشت مناسبت های مذهبی شامل سالروز ولادت و شهادت ائمه اطهار(ع) از برنامه های این هیات می باشد.

این هیات از بدو تاسیس در جهاددانشگاهی فعالیت های شاخصی داشته که از برجسته ترین آن می توان به برگزاری مراسم ویژه ماه محرم و صفر اشاره کرد.

امسال نیز همچون سال های گذشته فعالیت این هیات با عضوگیری هیات امنای جدید از سر گرفته شده و آقایان بابک فیروزی، علیرضا دارابی، ولی میرزائی و خانم عصمت سادات آل یاسین به عنوان اعضای هیات امنای جدید هیات معرفی شدند.

گفتنی است؛ میرزائی به عنوان مسئول هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان معرفی و همکاران جهادگر می توانند کمک ها و نذورات خود را جهت صرف در مناسبت های مذهبی به ایشان تحویل دهند.