بازدید راهبر استانی طرح ملی تسهیلگری استان مرکزی از دفتر تسهیلگری اراک

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۷ کد : ۳۴۸۰۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
راهبر استانی طرح ملی تسهیلگری استان مرکزی از اقدامات دفتر تسهیلگری اراک بازدید به عمل آورد.
بازدید راهبر استانی طرح ملی تسهیلگری استان مرکزی از دفتر تسهیلگری اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ عطایی راهبر استانی طرح تسهیلگری در استان مرکزی ضمن بازدید از اقدامات و فعالیت های دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد(ع) اراک، هداف دفتر تسهیلگری را مشارکت همه‌ جانبه و حداکثری جامعه محلی در کاهش آسیب های اجتماعی بیان کرد.

وی تصریح کرد: دفاتر تسهیلگری با رویکرد اجتماع محور به دنبال توسعه اجتماعی محلات کمتر برخوردار است تا ظرفیتی مناسب برای ایجاد پیوند میان ساکنان محلات و مسئولان به وجود آورد.

محسن خدیمی مدیر دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی کوی امام سجاد(ع) و رودکی اراک نیز در ادامه، گفت: یکی از اهداف مهم و رویکردهای اساسی دفاتر تسهیلگری این است که مشکلات محله های حاشیه نشین برطرف شده و از ساختار سکونتگاه های غیررسمی خارج شده و هویت شهری به خود بگیرند.

معصمی کارشناس دفتر اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست خواستار ارتباط و همکاری بیشتر دفتر تسهیلگری و دفتر اجتماعی استانداری مرکزی شد.