همزمان با دهه اول محرم برگزار می شود؛

مراسم پرفیض زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۹ کد : ۳۴۸۰۹ اخبار عمومی تاپ خبر
به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی و همزمان با دهه اول محرم، مراسم روح بخش زیارت عاشورا با حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا همزمان با دهه اول محرم با رعایت پروتکل های بهداشتی و با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم معنوی که با هدف زنده نگداشتن فرهنگ عاشورا و رشادت و ایثارگری های خاندان رسالت برگزار شد، حاضران ضمن قرائت زیارت عاشورا به عزاداری در سوگ شهادت سرور و سالار شهیدان(ع) و یاران باوفای آن حضرت پرداختند.

یادآور می شود؛ مراسم زیارت عاشورا همزمان با دهه اول محرم هر روز صبح از ساعت 7:30 با حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی و به همت هیات صاحب الزمان(عج) در پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.