در راستای همکاری های دوجانبه صورت گرفت؛

نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرعامل بانک رسالت استان

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۱ کد : ۳۴۸۲۸ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرعامل بانک رسالت استان در راستای همکاری های مشترک برگزار شد.
نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرعامل بانک رسالت استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشست هم اندیشی با غفاری مدیرعامل بانک رسالت استان، ضمن تشریح عملکرد این نهاد، تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و نیاز کشور به امر حمایت از تولید و ایجاد فرصت های شغلی، نیاز است که بانک ها تلاشی مضاعفی جهت تسهیل در امر‌ پرداخت تسهیلات و رونق تولید و اشتغال انجام دهند.

وی اظهارکرد: بانک ها با توجه به شیوع بیماری کرونا و شرایط حساس اقتصادی کشور در ارائه خدمات بانکی به مردم می بایست شرایط را تسهیل و تسریع کنند.

غفاری مدیرعامل بانک رسالت استان مرکزی نیز در ادامه بر همکاری، تعامل مطلوب و مشترک با جهاددانشگاهی تاکید کرد و افزود: جهت ارائه خدمات بانکی به این نهاد از هرگونه تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

وی بر ضرورت عقد تفاهم نامه همکاری بین مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و بانک رسالت استان تاکید کرد.

در پایان این نشست، مدیرعامل بانک رسالت استان و هیات همراه از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان، آزمایشگاه تشخیص طبی و خبرگزاری ایسنا  بازدید به عمل آورند.