آغاز برگزاری آزمون دانشجو معلم قرآن در استان مرکزی

۰۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۴۸۶ معاونت فرهنگی
طرح ملی دانشجو معلم قرآن از جمله طرحهای ملی و شاخص جهاددانشگاهی میباشد که توسط سازمان فعالیتهای قرآنی جهاددانشگاهی و واحدهای استانی برگزار میگردد.
آغاز برگزاری آزمون دانشجو معلم قرآن در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، طرح تربیت معلم قرآن کریم با هدف آموزش و جذب دانشجویان مستعد قرآنی همراه با ارائه گواهی مربیگری قرآن کریم انجام می گیرد .

در این طرح پس از ثبت نام دانشجویان متقاضی دوره آموزشی تربیت معلم قرآن ،از آنها آزمون تعیین سطح روخوانی و تجوید  گرفته می شود و سپس دانشجویانی که رتبه بالاتری را کسب نمایند در قالب یک دوره آموزشی 100 ساعته با توجه به محورهای آموزشی این طرح  شرکت نموده و گواهی پایان دوره را دریافت می نمایند.

این دوره های آموزشی با محورهای روش تدریس ،تجوید و تدبر همراه خواهد بود . آزمون اولیه این طرح از روز دوشنبه 5 آذرماه 97 با فراخوانی بیش از 70 نفر از ثبت نام کنندگان در دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز و در طی 2 روز نفرات برتر مشخص شد .