در راستای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی؛

تفاهم نامه همکاری با پیشران فرش در ساوه منعقد شد

۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۹ کد : ۳۴۹۰۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران فرش در شهرستان ساوه خبر داد.
تفاهم نامه همکاری با پیشران فرش در ساوه منعقد شد

به  گزارش روابط جهاددانشگاهی استان مرکزی، فاطمه غنی پور مدیراجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن نشست با پیشران بخش فرش دستبافت در ساوه، افزود: مشاغل خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آید که در ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصاد خانواده ها و همچنین تولید ملی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی یادآور شد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.

گفتنی است؛ در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری با پیشران فرش در شهرستان ساوه در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی منعقد شد.