اعلام برگزیدگان مسابقه نقاشی فرزندان جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۴ کد : ۳۴۹۶۹ اخبار عمومی تاپ خبر
برگزیدگان مسابقه نقاشی فرزندان جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی که به مناسبت سالروز تشکیل جهاددانشگاهی برگزار شد معرفی شدند.
اعلام برگزیدگان مسابقه نقاشی فرزندان جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با چهل و یکمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی با شعار جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی، مسابقه نقاشی ویژه فرزندان جهادگران جهاددانشگاهی برگزار شد.

این مسابقه نقاشی به همت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان و با هدف ارتقاء روحیه نشاط و امید در کودکان با موضوع آزاد برگزار شد که با استقبال خوب فرزندان جهادگران همراه بود.

گفتنی است؛ تسنیم مرادی، عسل قاسمی، ستیا فیرزوی، لیانا جیریایی، کیانا آدینه، دانیال طالبی، رومینا پارسا و نازنین زهرا میرزائی به عنوان منتخبین این مسابقه شناخته شدند که با اهدای هدایایی از آنان تقدیر به عمل خواهد آمد.