۷ شهریورماه؛

رویداد "نیوز دی" به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۵۰۷۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای مرحله شتابدهی برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد نیوز دی به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای مرحله شتابدهی طرح کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد نیوز دی را با ارائه دستاوردهای فناورانه شرکت های نوپا در حوزه های صنایع خلاق فرهنگی، فناوری اطلاعات و سلامت با حضور رسانه ها و مطبوعات روز یکشنبه هفتم شهریورماه ساعت 10 برگزار می نماید.

همچنین فعالیت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی در حوزه های صنایع خلاق فرهنگی، فناوری اطلاعات و سلامت و در سه فاز ترویج، نوآوری و شتابدهی می باشد.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی با بستر سازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت است.